Vacature Flexibele Pedagogisch Medewerker

Vacature Pedagogisch Medewerker

De Van Veldhuizen Stichting bestaat uit: Kinderopvang Dikkertje Dap (Kinderopvang Plus op vijf locaties in Rotterdam ) en Twinkeltje Opvoedondersteuning. De opvang van kinderen gebeurt op basis van een zogenaamde ‘plus’ in verticale groepen. Dit houdt in dat er veelal kinderen worden opgevangen waarbij speciale zorg moet worden geboden. Hierbij kan gedacht worden aan kinderen die opgroeien in een gezin waar het niet zo goed loopt (financiële problemen, verslavingsproblematiek, relatieproblemen enz.), kinderen waarbij een achterstand bestaat in ontwikkeling (zowel sociaal als emotioneel als cognitief), kinderen waarbij het vermoeden bestaat dat er een bepaalde stoornis aanwezig is en/of andere problematiek.

Onze missie
De Van Veldhuizen Stichting wil dat kinderen, binnen gezinnen waarbij de draagkracht en draaglast niet in balans zijn, zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit doen we als expertisecentrum via een totaalaanpak met producten als gezinsbegeleiding, opvoedondersteuning en hoogwaardige kinderopvang Plus.

Profiel Pedagogisch Medewerker
Wij zijn op zoek naar collega’s met een voor de functie relevante, afgeronde opleiding op HBO niveau (bijvoorbeeld SPH, Pedagogiek). Je kunt aantonen dat je voldoet aan de taaleis (minimaal 2F voor de domeinen ‘spreken’, ‘leesvaardigheid’, ‘schrijfvaardigheid’ en ‘taalverzorging’ en minimaal 3F voor de domeinen ‘gesprekken voeren’ en ‘luisteren’). Een pre is het in bezit hebben van een certificaat VVE.

Als pedagogisch medewerker heb je een signalerende rol en ben je in staat goed te communiceren en overleggen. Je bent een flexibele, initiatiefrijke, zelfstandige, betrokken en gedreven persoon die, samen met ons, een bijdrage wil leveren aan de brede ontwikkeling en opvoeding van de kinderen op de plusopvang. Je hebt een duidelijke visie op professionele opvang en je gaat graag de uitdaging aan om het verschil te maken voor die kinderen die net wat meer zorg nodig hebben.

Als flexibele pedagogisch medewerker ben je wekelijks voor één dag een aanvulling op 2-3 teams, waarbij jij je vooral richt op het werken met de kinderen. Eén van de andere collega’s krijgt zo de gelegenheid zich bezig te houden met allerlei organisatorische zaken.

Arbeidsvoorwaarden
De functie van pedagogisch medewerker is gewaardeerd in schaal 6 en 7 van de CAO Kinderopvang met een salaris van minimaal 2.047 euro bruto per maand en maximaal 3.089 euro bruto per maand. Verder kent de stichting een goed opleidingsbeleid en wordt er veel aan deskundigheidsbevordering gedaan.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, vul dan het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van de teammanagers:
Anouk Esser, zij is te bereiken van dinsdag t/m vrijdag op 06-50276260 of met José Slobbe, zij is op maandag, dinsdag en donderdag te bereiken via 06-13558393.