Nieuwsflits “van Kansarm naar Kansrijk”

Nieuwsflits “van Kansarm naar Kansrijk”

Net als veel collega organisaties blijft ook “van Kansarm naar Kansrijk” haar ouders in deze corona-tijd ondersteunen. Door telefonisch contact houden we in de gaten hoe het thuis gaat. Zo nodig bellen we naar instanties en zorgen we dat onze ouders niet nog verder in de financiële problemen komen.
We bieden wekelijks online activiteiten aan voor de kinderen en hebben knutselpakketten bij de ouders thuis gebracht.  Nu het thuiszitten nog een paar weken langer gaat duren en veel van onze gezinnen nauwelijks of geen speelgoed in huis hebben kunnen we gelukkig , met dank aan Fonds Kinderhulp, wat spelletjes en soms een zandbakje voor op het balkon, voor de kinderen aanschaffen.

Net zo belangrijk is het feit dat we voor heel veel ouders luisterend oor kunnen zijn, een plek waar ouders even hun problemen kunnen uiten. Hoe fijn is het voor een alleenstaande moeder om na een hele dag kindergesprekjes te hebben gevoerd ook even tegen een volwassene aan te kunnen praten.
Zijn er gezinnen die passen in onze doelgroep, die juist nu ook behoefte hebben aan “volwassen-gesprekken”, laat het ons weten. Ook in deze tijd kunnen gezinnen direct bij ons worden aangemeld!

Van Kansarm naar Kansrijk vacatures werken bij solliciteren

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.