Zomers vakantie nieuws van het Project Van Kansarm naar Kansrijk.

Met weinig geld toch op vakantie!

Zomers vakantie nieuws van het Project Van Kansarm naar Kansrijk.

Wij willen het Jonge moederproject van de Nico Adriaans Stichting (NAS) een groot compliment geven voor hun goede werk.

Eén van de moeders van ons project mocht met haar zoontje én een aantal andere jonge moeders mee op vakantie naar de Belgische Ardennen. Geweldig!
Genieten van de mooie natuur daar, alle zorgen thuis even op pauze zetten en nieuwe leuke ervaringen samen opdoen. Wat fijn dat er zulke initiatieven zijn, om mensen met minder geld waardevolle ervaringen te geven!

En bij thuiskomst wachtte moeder nog meer goed nieuws. Moeder was na een scheiding samen met haar zoon letterlijk op straat terecht gekomen. Via het crisisteam Rotterdam kwam ze in een gemeubileerde woning van de gemeente terecht. Op dat moment werd “van Kansarm naar Kansrijk” gevraagd om dit gezin verder te ondersteunen. Met de urgentie verklaring die moeder uiteindelijk kreeg hebben we haar bij de hand genomen en uitgelegd hoe te reageren op woningen. Na een aantal mislukkingen, was ze nu nummer één en kreeg ze de woning! Nu helpen we haar om op een goedkope manier haar woning leuk in te richten, zodat moeder en zoon straks een huis hebben vanwaar uit zij verder kunnen gaan bouwen aan hun toekomst!

 

Wil je meer weten over het Project: Van Kansarm naar Kansrijk? Dan kun je een kijkje nemen verderop op de site:
https://vanveldhuizenstichting.nl/van-kansarm-naar-kansrijk/

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.