De Van Veldhuizen Stichting is met “van Kansarm naar Kansrijk” partner van de Alliantie Kinderarmoede.

De Van Veldhuizen Stichting is met “van Kansarm naar Kansrijk” partner van de Alliantie Kinderarmoede.
De Alliantie Kinderarmoede wil armoede onder kinderen uitbannen en stelt daarbij stevige doelstellingen: in 2030 zijn kinderen niet meer de dupe van armoede en zijn er geen nieuwe gezinnen meer die in armoede vervallen. Met de Alliantie Kinderarmoede worden organisaties uit alle hoeken van de samenleving bij elkaar gebracht om samen nieuwe, creatieve en slimme oplossingen te bedenken voor de aanpak van kinderarmoede.
Het Project “Van Kansarm naar Kansrijk” deelt deze uitgangspunten en zet zich met veel energie in voor gezinnen met jonge kinderen. Door het inzetten van kleine interventies en één professional per gezin, willen wij bereiken dat deze gezinnen hun problemen zelfstandig het hoofd kunnen bieden.

Daarbij willen wij de situatie in het gezin zo versterken dat het gezin een positieve toekomst heeft. Met aanmeldingen van en in goede samenwerking met collega instellingen als de wijkteams, CJG’s, DOCK, MAIT, peuterspeelzalen, kinderopvangorganisaties en basisscholen willen wij ons steentje bijdragen aan de doelstelling van de Alliantie Kinderarmoede. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sigrid Mol,

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.