Werken bij de Van Veldhuizen Stichting

Bij de Van Veldhuizen Stichting zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Collega’s voor Dikkertje Dap (Kinderopvang Plus), voor Twinkeltje (Opvoedondersteuning) en collega’s in de ondersteunende diensten. Ook zoeken wij steeds naar stagiaires, voor ons collega’s van de toekomst.

Heb je interesse, kijk dan hieronder naar de actuele vacatures. Of stuur een open sollicitatie.

Dikkertje Dap, alle locaties

No description

Vacature voor 2 Flexibele Pedagogisch Medewerkers (24 uur, zsm tot 01 januari 2020)

Ter aanvulling op onze teams zijn wij op zoek naar enthousiaste Pedagogische Medewerkers. Iets voor jou, dan zien wij je reactie heel graag tegemoet.

Dikkertje Dap, alle locaties

Pedagogisch Medewerker flexibel

Voor onze invalpool zijn wij op zoek naar Pedagogisch Medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Iets voor jou, dan zien wij je reactie heel graag tegemoet.

Dikkertje Dap

Stagiaire 24 tot 32 uur

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en zelfstandige stagiaires die ons team kunnen versterken. Ben jij dat? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

Twinkeltje Crooswijk én Noord

Stagiaire 24 tot 32 uur

Twinkeltje Opvoedondersteuning heeft plaats voor twee voltijdstagiaires voor minimaal zes maanden. Ben jij een enthousiaste en zelfstandige stagiaire die ons team zou willen versterken? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.