Werken bij VVS;
Solliciteer op onze vacatures

Door te solliciteren op onze vacatures kom jij misschien wel werken bij de Van Veldhuizen Stichting. Wij zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Collega’s voor Kinderopvang Plus Dikkertje Dap, Twinkeltje Opvoedondersteuning of Van Kansarm naar Kansrijk of naar collega’s in de ondersteunende diensten. Ook zoeken wij steeds naar stagiaires, voor ons collega’s van de toekomst.

Heb je interesse, kijk dan hieronder naar de actuele vacatures. Of stuur een open sollicitatie.

Van Veldhuizen Stichting

Stagiaire Communicatie en PR 32

Volg jij de studie communicatie en ben je op zoek naar een leuke stageplek waar je veel leert op het gebied van (online) communicatie? Dan is een stage bij de Van Veldhuizen Stichting echt iets voor jou!

Twinkeltje Opvoedondersteuning

Pedagoog 24

We zijn op zoek naar een ervaren pedagoog om ons team te versterken!

Van Kansarm naar Kansrijk

Gezinsondersteuner 24-28

Ben jij de enthousiaste gezinsondersteuner die we zoeken voor Van Kansarm naar Kansrijk?  Reageer dan gelijk!

Dikkertje Dap

HBO Pedagogisch medewerker Plusopvang 24-32

Ben jij Pedagogisch Medewerker, HBO opgeleid? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dikkertje Dap alle locaties

Pedagogisch Medewerker Flexibel 0-0

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren en zelfstandige Pedagogisch Medewerkers die ons team kunnen versterken. Ben jij dat? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

Dikkertje Dap alle locaties

Stagiaire 24-32

We zijn weer op zoek naar stagiaires!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.