Vacature Pedagogisch Medewerker Crooswijk

Wil jij het verschil maken voor kinderen die nét wat meer zorg nodig hebben?

Wil jij nét iets meer betekenen voor hun ouders?

En heb je een scherp oog voor de ontwikkeling van kinderen?

 Dan is deze vacature jouw kans!!!!!

 Pedagogisch Medewerker Plusopvang

Bij Dikkertje Dap bieden wij Plusopvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Dit doen wij op vijf locaties in Rotterdam. Onze aanpak kenmerkt zich doordat wij én het kind opvangen én met het gezin aan de slag gaan. We hebben een eigen methodiek ontwikkeld, die heet Plus2 en werken met kleine groepen, maximaal 10 kinderen per groep met twee Pedagogisch Medewerkers.

Met het team van Pedagogisch Medewerkers, Gezinsadviseur en Pedagogisch Adviseur werken we vanaf de start van de plaatsing samen om kind en het gezin verder te helpen. We hebben een tot in de puntjes uitgewerkte zorgstructuur en geloven in een totaalaanpak. We werken samen met de ouders én het netwerk dat vaak bij het gezin betrokken is. De Pedagogisch Medewerker is de spil in deze (interne) samenwerking.

‘Wij willen de ontwikkeling van kind én gezin in beweging zetten’

Profiel Pedagogisch Medewerker Plusopvang

  • Vanzelfsprekend beschik je over het voor de functie geschikte opleidingsniveau, zoals een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld SPH, Pedagogiek).
  • Je kunt aantonen dat je voldoet aan de taaleis (minimaal 2F voor de domeinen ‘spreken’, ‘leesvaardigheid’, ‘schrijfvaardigheid’ en ‘taalverzorging’ en minimaal 3F voor de domeinen ‘gesprekken voeren’ en ‘luisteren’).
  • Een pre is het als je dan ook nog eens in het bezit bent van een VVE certificaat.

Je ziet het als een uitdaging zien om te werken in de Plusopvang en je bent gericht op het kwetsbare kind. Je hebt kennis en ervaring in het werken met kinderen die zich anders ontwikkelen door bijvoorbeeld een lager ontwikkelingsniveau of ASS. Je hebt een signalerende rol en bent in staat te overleggen met ouders, collega’s en wanneer nodig externe partijen.

Je gaat werken volgens de door ons ontwikkelde methodiek Plus2  waarin bestaande programma’s zijn toegespitst op onze doelgroep kinderen.

Arbeidsvoorwaarden
De functie van pedagogisch medewerker is gewaardeerd in schaal 6 en 7 van de CAO Kinderopvang met een salaris van minimaal 2.047 euro bruto per maand en maximaal 3.089 euro bruto per maand. Verder kent de stichting een goed opleidingsbeleid en wordt er veel aan deskundigheidsbevordering gedaan.

Al onze locaties bevinden zich binnen Rotterdam en kennen openingstijden van 8.00 uur tot 18.00 uur met soms een uitzondering vanaf 7.30 uur. Wij kennen twee ‘diensten’ voor de Pedagogisch Medewerkers: van 8.00 tot 16.30 uur en van 9.30 tot 18.00 uur. In overleg met de collega’s op de groep is er veel flexibiliteit mogelijk in afspraken rondom het rooster. De teams zijn klein en hebben een grote eigen verantwoordelijkheid.

Enthousiast?
Is je enthousiasme gewekt? Vul dan het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Wil je toch nog meer informatie? Neem dan contact op met onze coördinator Pedagogiek en Team, Anouk Esser, zij is van dinsdag t/m vrijdag te bereiken via 06-48601574 of via anouk@vanveldhuizenstichting.nl .

En natuurlijk geeft onze website www.vvsdikkertjedap.nl  je een nóg betere inkijk in onze aanpak en onze organisatie.

Solliciteer hier

 

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.