Vacature Pedagogisch Medewerker (flexibel)

De Van Veldhuizen Stichting bestaat uit: Kinderopvang Dikkertje Dap (Kinderopvang Plus op vijf locaties in Rotterdam ) en Opvoedondersteuning Twinkeltje (opvoedondersteuning). De opvang van kinderen gebeurt op basis van een zogenaamde ‘plus’. Dit houdt in dat er veelal kinderen worden opgevangen waarbij speciale zorg moet worden geboden. Hierbij kan gedacht worden aan kinderen die opgroeien in een gezin waar het niet zo goed loopt (financiële problemen, verslavingsproblematiek, relatieproblemen enz.), kinderen waarbij een achterstand bestaat in ontwikkeling (zowel sociaal als emotioneel als cognitief), kinderen waarbij het vermoeden bestaat dat er een bepaalde stoornis aanwezig is en/of andere problematiek.

Onze missie
De Van Veldhuizen Stichting wil dat kinderen, binnen gezinnen waarbij de draagkracht en draaglast niet in balans zijn, zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit doen we als expertisecentrum via een totaalaanpak met producten als gezinsbegeleiding, opvoedondersteuning en hoogwaardige kinderopvang Plus.

Profiel Pedagogisch Medewerker

Wij zijn op zoek naar JOU!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER PLUSOPVANG FLEXIBEL voor alle locaties!

JIJ:
Ben jij een Pedagogisch Medewerker die niet alleen interesse heeft in het kind, maar graag verder kijkt en ziet wat een kind echt nodig heeft? Heb je ervaring met kinderen met een begeleidingsvraag op bijvoorbeeld het gebied van ASS of spraaktaalproblematiek? Heb je al ruime ervaring in de reguliere kinderopvang en ben je op zoek naar meer uitdaging? En vind je het leuk om onze organisatie te leren kennen en ervaring op te doen als flexibele pedagogisch medewerker? Dan zoeken wij jou!

WIJ:
Dikkertje Dap is een Plusopvang; waarbij het kind en/of de ouder een indicatie heeft. Het doel is om jonge kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en deze in beweging te krijgen. Ook kijken we mee naar een goede vervolgplek voor het kind.

We hebben 5 verschillende locaties in Rotterdam en we zijn uniek in dit concept. Bij ons is er extra aandacht en extra tijd voor het kind en het gezin.

HOE?
Je werkt o.a. samen met gezinsadviseurs en met gespecialiseerde jeugdhulp en fysiotherapeut en logopedisten. We werken met kleine groepen van maximaal 10 kinderen en een duidelijke structuur met o.a. picto’s. Daarnaast werken we met onze eigen methode; Plus in het Kwadraat wat je handvatten geeft op de werkvloer!

WAT ZOEKEN WE:
We zijn op zoek naar HBO Pedagogische Medewerkers (bijvoorbeeld Social Work of Pedagogiek) of Mbo’ers met ambitie (minimaal MBO4, bijvoorbeeld AD PEP). Je bent een waardevolle aanvulling voor onze teams bij vervanging van bijvoorbeeld verlof maar ook als er aan extra taken gewerkt wordt.

WAAR?
Voor al onze locaties zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s! Als flexibele pedagogisch medewerker ben je beschikbaar voor al onze locaties op vaste dagen en vaste uren, die we natuurlijk met jou afstemmen! Ga jij de uitdaging aan?

  • Alle locaties: 16 tot 32 uur

WAT BIEDEN WE JOU:

  • We bieden persoonlijke ontwikkelkansen d.m.v. een begeleidingsstructuur en veel deskundigheidsbevordering. Met je MBO 4 diploma zou je kunnen doorgroeien tot een HBO geschoolde PM’er bij ons.
  • We bieden een goede beloning (€ 2188 tot € 3293)
  • We hebben prettige werktijden tussen 7.30-18.00 uur
  • Een groep van maximaal 10 kinderen met 2 begeleiders
  • Een contract voor 12 maanden met uitzicht op een vaste aanstelling.

We lichten bovenstaande graag verder toe in een persoonlijk gesprek en horen graag wat jij ONS te bieden hebt!

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, vul dan het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Hartog, jolanda@vanveldhuizenstichting.nl
Zij is op dinsdag t/m donderdag te bereiken op telefoonnummer 010-411 50 43

NB; reacties zonder motivatie nemen wij niet in behandeling!